Добавете стила на звездите по време на почивката

Стилът в гримиране и облекло сред известните модни икони на всички времена се мени, но никога не слиза от подиума. Той е не онзи стил на масовата аудитория, а онзи, които нашите идоли налагат. Дали те са видни политически личности, филмови актриси, певици или други, не е от толкова голямо значение, колкото, това, което изпитваме, когато се обличаме като тях. Започнете с изследване на най-известните брандове: https://fashioncolors.bg/online-moda/damska-moda/кои-са-едни-от-най-известните-брандове:

  1. Ексклузивно – за изразяване на тена може да ползвате тонален крем и два оттенъка. По-светлият се поставя на лицето, а по-тъмният на периферията в зоната на скулите. Ружът в бледорозово освежава тена. Светлите и тъмни сенки в лилава гама придават изразителност на очите, а миглите се подчертават със спирала. Леко очертание на веждите и пудра. В случаи на безгрижие може да се добави финален щрих – блясък на устните в розово. Черната права рокля е идеален вариант за такава визия. Тя прави фигурата по-издължена, а ако по нея има пайети, то блясъка е неописуем. Към такъв тоалет: https://fashioncolors.bg/dreha/damski-drehi/rokli/кафяво-и-черно-плетена-рокля-с-фигурал могат да се добавят изрязани на пръстите боти, а някоя широка гривна и малка чантичка за аксесоар е финалната права.
  2. Дамата на президента – едва ли има по-елегантна дама от Джаки Кенеди, а осмелилите се да подражават на стила й определено трябва да са много дръзки. И все пак изберете лек крем за кожата на лицето, подсилете веждите, защото те са основния акцент на такава визия. Миглите подсилете леко със спирала. За тоалет спрете се на бяла и семпла рокля с черен колан в талията. Не забравяйте перлената огърлица тя е водеща за това изящество, но това е и единственото допустимо бижу.
  3. Модерна икона – за такава визия нещата се свеждат до двата цвята на страстта, а именно черно и червено. С тях може идеално да подберете както официалния тоалет, така и секси дрехата за романтичната вечеря. За грима използвайте лек фон дьо тен, които фино да се простре като невидим вола . Подсилете веждите с молив, а очите очертайте с очна линия. Сиви сенки са чудесно допълнение, както за тоалета, така и за лицевите контури. Към червената и къса рокличка, няма по-подходящо червило от алено червеното. Малка черна чанта с презрамка и черно обувки ще завършат стила ви.
  4. Музата на поета – за тена на кожата използвайте изравняващ фон дьо тен. Той ще заглади всяка бръчица по кожата. След това нанесете лек, кремав руж и компактни сенки. Около окото очертайте фино с черен молив, така, че да подсилите изражението на очите. Не забравяйте за спиралата, която ще завърши вълшебната приказка. Устните очертайте с розово червило, а за повече блясък може да поставите няколко капки безцветен гланц. С такъв грим подхожда „малка черна рокля“, а такава трябва да има всяка дама. Кокетната малка чантичка към тази визия е идеалният подпис.
  5. Вивиан Ли – цвета на кожата трябва да е в тоналност, която му придава естествена свежест. Около скулите нанесете руж. Придайте обем на миглите с червена спирала, а коралов цвят на червило ще завърши прекрасното ви лице. За да е цялостна визията на Вивиан Ли облечете рокля, която пищно подчертава вашата женственост. На вратлето сложете перлена огърлица и за афинитет вземете малко портмоне в ръката.